Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

Στον παγκόσμιο ιστό υπάρχουν διάφορα σάιτς με κατόψεις σπιτιών, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν σε αμερικανούς κατασκευαστές που φτιάχνουν σπίτια copy/paste με βάση συγκεκριμένα σχέδια. Τα σχέδια αυτά τα πουλάνε, αν τα θες. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι παλιομοδίτικα και τόσο χάλια, που δεν αξίζει καν να σας τα γνωστοποιήσουμε ως λινξ.
Μα βουαλά! Κάτι ενδιαφέρον μόλις βρήκαμε. Το παρακάτω είναι ένα σάιτ που διαθέτει σχέδια σπιτιών (αυστηρά μονοκατοικίες προς το παρόν) μοντέρνας αρχιτεκτονικής -και μόνο μοντέρνας! Έχει μέσα κατόψεις, 3D renderings, λεπτομέρειες για διαστάσεις, ακόμα και βίντεο. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο...
δέκα σχέδια (και, αν θέλεις να τα αγοράσεις, είναι πανάκριβα) αλλά προφανώς θα αυξηθούν στο μέλλον. Τέλος πάντων, για να παίρνεις ιδέες καλό είναι.  Τσίμπα το με την ευλογία μας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.


Για να τα μεταφέρεις στην πραγματικότητα, νομίζουμε πως χρειάζεται πολύ περισσότερο κόπο, οπότε μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς τον "προσγειωμένο" μηχανικό που βρίσκεται πλάι σου, ο οποίος σίγουρα γνωρίζει σφαιρικά τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στη μόδα των εξωτερικών όψεων και ξέρει να μετράει το... ρεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου